Auto in brand gestoken in Woerden

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

In de nacht van 3 op 4 maart is er een auto in brand gestoken aan de Albert Cuypstraat in Woerden. De eigenaar van de auto ontdekte de brand nadat hij werd gewekt door het vuur. De brandweer was snel ter plaatse om het vuur te blussen. Onderzoek wijst uit dat het om brandstichting gaat.

Toedracht van de brand

De eigenaar van de auto parkeerde zijn voertuig rond 18:30 uur op zondag 3 maart aan de Albert Cuypstraat. In de vroege uren van maandag 4 maart werd hij wakker gemaakt vanwege de brand. Toen hij naar buiten liep, zag hij dat zijn eigen auto in de brand stond.

Brandstichting

De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust. Uit onderzoek van de brand blijken er aanwijzingen te zijn dat het om brandstichting gaat. De politie is dan ook op zoek naar mensen die meer weten over de toedracht of over de persoon of personen die hiervoor verantwoordelijk zijn.

Oproep aan getuigen

De politie roept getuigen op om informatie te delen. Dit kan zowel anoniem als niet-anoniem. Anonieme tips kunnen telefonisch worden doorgegeven via 0800-7000. Ook is het mogelijk om online anoniem een tip door te geven. Niet-anonieme tips kunnen worden doorgegeven door te bellen naar 0800-6070.