Diefstal uit woning in Woerden: 76-jarige vrouw bestolen

7 maanden geleden gepubliceerd

Op 13 maart 2023 in Woerden werd een 76-jarige vrouw bestolen in haar woning. De vrouw zat op een gezamenlijk balkon te genieten van het weer en had haar voordeur op een kleine kier laten staan. Toen ze terugkwam, merkte ze dat haar laptop was verdwenen.

Het incident

De diefstal vond plaats in een seniorencomplex in Woerden. De vrouw had haar deur niet helemaal in het slot getrokken, maar op een kleine kier gelaten. Dit was niet zichtbaar; men moest tegen de deur duwen om te merken dat deze niet op slot zat.

Toen de vrouw terugkeerde naar haar woning, miste ze niets en zag ze ook niets ongewoons. Echter, toen ze later haar laptop wilde pakken, was deze weg.

De dader

De vrouw ging naar de manager van het complex en vroeg of er beelden beschikbaar waren. Op de beelden is te zien dat er rond 15:00 uur een man uit haar woning komt met haar laptop. De man was net op tijd weg voordat de vrouw terugkeerde naar haar woning. De beelden laten ook zien dat de man het complex rond 14:55 uur binnenliep.

Oproep

De beelden zijn erg scherp en de politie hoopt dat iemand deze laptopdief herkent. Er is een oproep gedaan voor eventuele tips over deze zaak.