Inbrekers op heterdaad betrapt in Nieuwerbrug aan den Rijn

Normal aanhouding
Afbeelding: Politie

De politie hield donderdagmiddag 30 april twee inbrekers op heterdaad aan op de A12 ter hoogte van Gouda. Zij worden verdacht van een inbraak eerder die middag in een woning op de Hoge Rijndijk in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Rond 12.30 uur braken de twee mannen in bij de woning op de Hoge Rijndijk en gingen er vervolgens met hun auto vandoor. Korte tijd later kon de politie de twee verdachten op de snelweg A12 aanhouden. De twee mannen, een 25-jarige Hagenaar en een 18-jarige Zoetermeerder, zitten op dit moment vast. Bekeken wordt of zij in verband kunnen worden gebracht met eerdere woninginbraken in de regio in de afgelopen weken.

Blijf alert bij verdacht gedrag
Vanwege de coronacrisis zijn we zoveel mogelijk thuis. Toch weerhoudt het inbrekers er niet van om in te breken of in te sluipen. Blijf dus alert, ook als u thuis bent. Ziet u iemand in uw buurt die met veel belangstelling bij verschillende huizen naar binnen kijkt? En misschien meerdere keren terugkeert? Bel bij verdacht gedrag altijd de politie via alarmnummer 112. Gaat u toch even de deur uit voor een blokje om? Zorg dat u uw deuren altijd op slot draait.

Doe altijd aangifte
De politie doet er alles aan om daders van strafbare feiten op te sporen en te arresteren. Bent u slachtoffer? Doe dan altijd aangifte.  U kunt hier meer informatie vinden over de manieren waarop u aangifte kunt doen. Uw informatie geeft ons een beter beeld van de door u gemelde criminaliteitsvorm. Zo kunnen wij deze weer beter bestrijden.

Adverteren op WoerdenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op WoerdenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Woerden
00:09

18° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief