Meerdere insluipingen in Woerden: politie zoekt verdachte

5 maanden geleden gepubliceerd

De politie in Woerden heeft een onderzoek ingesteld naar meerdere insluipingen die plaatsvonden tussen 4 december 2023 en 15 januari 2024. Het vermoeden bestaat dat er één persoon verantwoordelijk is voor deze delicten.

Details van de delicten

De eerste insluiping vond plaats op 4 december tussen 02:00 en 05:00 uur in een loods aan de Milandweg in Zegveld. De dader heeft een bedieningspaneel van een machine weten mee te nemen.

Enkele weken later, in de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 januari, vonden er twee insluipingen plaats in Woerden. De insluiper heeft kasten opengebroken en diverse paardrijspullen meegenomen uit een schuur aan het Rietveld. In een andere schuur aan hetzelfde Rietveld is een elektrische fiets en een kettingzaag ontvreemd.

Op 14 en 15 januari vond er opnieuw een insluiping plaats aan het Rietveld in Woerden. Uit een schuur werden twee kettingzagen gestolen, terwijl in een stal meerdere spullen en een mountainbike werden ontvreemd.

Oproep tot getuigen

De vermoedelijke dader is op beeld vastgelegd. De politie is op zoek naar informatie over de identiteit of verblijfplaats van deze persoon. Als u informatie heeft die het onderzoek kan helpen, kunt u deze gratis doorgeven via 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u bellen naar 0800-7000. Ook is het mogelijk om online een tip door te geven.