Mishandeling in Woerden: Politie zoekt getuigen

10 maanden geleden gepubliceerd

Op donderdag 28 september heeft er rond 10:15 uur een mishandeling plaatsgevonden aan de Wagenstraat in Woerden. Een 63-jarige man is hierbij mishandeld. De politie zoekt getuigen van dit incident.

Incident aan de Wagenstraat

De mishandeling vond plaats toen de 63-jarige man wilde oversteken. Een fietser, komende vanaf de Rijnstraat richting de Wilhelminaweg, probeerde de man te passeren. Toen de man de fietser aansprak, gaf deze hem een klap in het gezicht. De man kwam ten val en de fietser ging er vandoor. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Signalement dader

De politie is op zoek naar de fietser. Hij wordt beschreven als een jongen van ongeveer 16 jaar oud met een licht getinte huidskleur. Verder heeft hij een normaal postuur, kort zwart haar en droeg hij een zwart trainingspak met lange mouwen en broekspijpen.

Oproep tot getuigen

De politie roept getuigen op zich te melden. Als u donderdagochtend iets heeft gezien in de buurt van de Rijnstraat of andere relevante informatie heeft over deze zaak, wordt u gevraagd contact op te nemen met de politie.