Politie zoekt insluiper in Zegveld en Woerden

5 maanden geleden gepubliceerd

De politie zoekt een insluiper die tussen 4 december en 15 januari meerdere malen zou hebben ingebroken in Zegveld en Woerden. Het gaat onder andere om voorvallen aan de Milandweg en de Rietveld.

Insluipingen in December en Januari

De insluiper zou voor het eerst hebben toegeslagen op maandag 4 december tussen 02:00 en 05:00 uur ‘s nachts. Hij zou goederen uit een loods aan de Milandweg in Zegveld hebben weggenomen, waaronder een bedieningspaneel van een machine.

Dezelfde persoon wordt verdacht van meerdere insluipingen in de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 januari. Deze keer vonden de insluipingen plaats aan de Rietveld in Woerden. Uit twee schuren werden paardrijspullen, een kettingzaag en een elektrische fiets gestolen.

Verdere inbraken in Woerden

In de nacht van zondag 14 op maandag 15 januari werd opnieuw ingebroken aan de Rietveld in Woerden. Dit keer vonden de inbraken plaats in een schuur en een stal. De insluiper nam diverse goederen mee, waaronder kettingzagen en een mountainbike.

Oproep aan het publiek

Er zijn goede beelden gemaakt van de vermoedelijke dader. De politie roept mensen die meer informatie hebben over de insluiper op om contact op te nemen.